SterkStaaltje | Coaching

Sterk Staaltje Begeleiding

“Krachtig anders leren” 

De Kernvisie methode vormt de basis van iedere coaching. De mens heeft veel meer in zijn vermogen dan hij nu gebruikt, veel meer talenten dan waar hij zich bewust van is. Deze talenten stellen hem in staat om grote gedragsveranderingen te realiseren. Veranderingen met als resultaat een betere ordening in het hoofd en daardoor meer rust in het functioneren op school en in de eigen woonomgeving. Effectiviteit en snelheid van de coaching staat voorop.

Voor wie
Voor alle kinderen (PO en VO) waarvan je weet dat het er absoluut in zit, maar het er niet uitkomt. Voor die kinderen en jongeren die gezien worden als druk, afwezig, lastig te begeleiden, niet stil kunnen zitten, gevoelig, creatief en vol fantasie. Zowel het kind, de school en de ouders doen hun stinkende best om het leren te laten lukken en toch lukt het niet om het automatiseren onder de knie te krijgen en blijft het kind moeite houden met lezen, rekenen en spelling. Dat dit gevolgen heeft voor het zelfvertrouwen mag duidelijk zijn. De Kernvisiemethode kan hierin een uitkomst bieden.

Het coachingstraject

Alle knelpunten die een kind of jongere kan tegenkomen komen aan de orde. Je kind leert weer te kunnen functioneren op school. De leerstof komt op de juiste wijze binnen wat leidt tot automatisering.
Daarnaast kijken wij vooral naar:

  • Concentratieverbetering
  • Faalangstbestrijding
  • Verbetering van het zelfbeeld
  • Opheffen van belemmerende overtuigingen

Het resultaat

Op school zijn de resultaten meetbaar want je kind gaat al na de eerste sessie beter presteren. Hierdoor wordt je kind assertiever, gemotiveerder en krijgt het meer plezier in het leren.
Je kind krijgt weer zelfvertrouwen en kan zich beter concentreren. Faalangst en belemmerende overtuigingen verdwijnen en het zelfbeeld herstelt. Je kind krijgt weer zin in school omdat het nu wel lukt.
Neem vrijblijvend contact met mij op, ik vertel je graag over een passend aanbod!

Kernvisie Coach