Over ons

"We zijn hier om jou en jouw team te begeleiden op een inspirerende reis van groei en ontwikkeling"

Karin Schoones

Mijn naam is Karin Schoones en ik ben gepassioneerd over het creëren van een leeromgeving waar humor, veiligheid en resultaat hand in hand gaan. Met een achtergrond in zowel trainen als acteren, breng ik een unieke mix van vaardigheden naar mijn werk. Mijn trainingen zijn doorspekt met levendigheid en speelsheid, waardoor de deelnemers zich direct op hun gemak voelen.

Ik geloof dat leren het meest effectief is wanneer het gebeurt in een sfeer van vertrouwen en plezier, en mijn humoristische aanpak helpt om precies dat te bereiken. Veiligheid is voor mij van het grootste belang. Ik creëer een omgeving waarin iedereen zich vrij voelt om zichzelf te zijn, hun gedachten te delen en uitdagingen aan te gaan door te experimenteren met gedrag. Door middel van respect, empathie en een open dialoog zorg ik ervoor dat elke deelnemer zich gehoord en gerespecteerd voelt. Dus, Laten we samen leren, groeien en lachen terwijl we de weg naar succes bewandelen. 

Rian van der Schoot

Hi, ik ben Rian, een enthousiaste trainer die gelooft in het creëren van een positieve impact. Met een vleugje humor en een dosis creativiteit zorg ik ervoor dat onze trainingen niet alleen leerzaam zijn, maar ook een bron van plezier en inspiratie.  

Mijn passie ligt in het inspireren en leren van anderen, met een speciale passie voor alle vormen van communicatie. Of het nu gaat om het trainen van teams of het coachen van individuen, ik ben er klaar voor! Belangrijk voor mij is dat iedereen zich veilig genoeg voelt om te experimenteren. Alleen zo kunnen we echt groeien en onze grenzen verleggen. Dus laten we samen op ontdekkingsreis gaan, vol humor, creativiteit en vooral veel positieve energie!

Wij zijn CRKBO geregistreerd.

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs is een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten onderzoekt of zij aan onderstaande aspecten voldoen om een officieel kwaliteitskeurmerk te krijgen.